Onze partners

Onze partners

Bij XY Legal Solutions leveren we diensten aan webdevelopers en marketingbureaus. Onze kennis van de juridische aspecten van digitale zaken komt hierbij goed van pas. Naast deze dienstverlening, is het ook mogelijk om als webdeveloper en/of marketingbureau partner te worden van XY Legal Solutions.

Met deze vorm van samenwerking tackelen we samen met onze partners de trend van ‘kopieer van je concurrent-adviezen’; wanneer het aankomt op juridische documenten. Klanten van partners van XY Legal Solutions worden namelijk voorzien van juridische documenten op maat. Denk hierbij onder andere aan algemene voorwaarden en AVG documenten. Wij hebben voor deze samenwerkingsvorm een methode ontwikkeld die waarde creëert voor alle betrokken partijen.

Net als de bedrijven hieronder partner worden van XY Legal Solutions? Neem dan contact met ons op!

     

           

                          

                               

                     

 

“XY Legal Solutions is onze partner wanneer het gaat om juridische documenten voor (websites van) klanten van Marketingkraam. Deze samenwerking is voor ons erg nuttig: wij kunnen al onze klanten met vragen hierover direct doorverwijzen naar een specialist. De samenwerking verloopt soepel en de communicatie is vlot. XY Legal Solutions gaat zeer goed met onze klanten om. In één woord: Super!”

 

– Marketingkraam