Over XYLS

XY Legal Solutions is een juridisch bureau waar dingen nét even anders gaan. Onze kernwoorden: grondig, proactieve dienstverlening, goed werkgeverschap en groeien

Stakeholders staan centraal

Bij veel bedrijfskundige opleidingen is de centrale boodschap ‘zet de klant centraal’. Daar is op het eerste gezicht niets mis mee natuurlijk. Als je zorgt voor blije klanten, wordt er waarschijnlijk winst gemaakt, en dat vindt de aandeelhouder helemaal prima. Maar wij vinden dat toch wel een beetje kortzichtig. Ja, de belangen van de aandeelhouder zijn belangrijk. Maar er zijn nog wel andere partijen die een belang hebben bij ons bedrijf. Wat denk je van de medewerkers, en hun gezinnen? Of onze klanten? In het DNA van XY Legal Solutions zitten deze stakeholders en hun belangen nauw verweven. Dat leggen we graag even uit.

Over XY Legal Solutions

Bij XY Legal Solutions staat juridische consultancy van niveau voorop. Het is onze kracht om ons daadwerkelijk te verplaatsen in de situatie van onze klant/partner/relatie. Bij XY Legal Solutions werken we volgens een groepsstrategie onder de XY Solutions Group. Op die manier zijn we altijd actief betrokken bij verschillende disciplines (marketing, e-commerce, finance, education). Dit betekent dat wij vanuit verschillende invalshoeken juridische en strategische waarde kunnen leveren voor onze klanten.

Met kennis van de AVG, contractenrecht, ISO certificatie, juridische aspecten van online gaming en meer bieden we perspectief: juridische vraagstukken kunnen in de breedte worden opgepakt. Daarbij is het internationale (Europese) ons niet onbekend. Lees in onze cases meer over hoe wij precies te werk gaan.

Met slagkracht, onderbouwde kennis en een kritische houding staan we klaar voor verschillende organisaties. Eens vrijblijvend in gesprek met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op!

 

Neem contact met ons op

[contact-form-7 id="6" title="Contactformulier"]

Zijn jullie klaar voor een daadkrachtige en heldere juridische partner? Neem dan contact op met XY Legal Solutions en merk hoe fijn het is om samen te werken met een serieuze en goede juridische partner. Bel 030 – 227 03 86 of gebruik dit formulier.

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Binnen 1 werkdag een reactie
  • Daadkrachtig juridisch advies

Over XY Legal Solutions

Wij helpen organisaties met juridische consultancy, en zijn nauw betrokken bij de implementatie en uitvoering van juridisch beleid. Voor vragen en advies over privacy, informatiebeveiliging, ISO 27001 en contractenrecht kan je bij ons terecht.

XYLS is onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Legal Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group