Het team van XYLS

Bij XY Legal Solutions werken ervaren juridisch professionals met oog voor duurzame groei. We werken met goed opgeleide juristen met een hart voor het vak.

Het team van XY Legal Solutions

XY Legal Solutions creëert dagelijks unieke waarde voor haar stakeholders. En daar bedoelen we naast haar medewerkers en hun gezinsleden, ook klanten en leveranciers mee. De collega’s van XY Legal Solutions werken iedere dag met veel plezier en toewijding aan de missie van het bedrijf: XY Legal Solutions levert uitstekende juridische consultancy en uitvoering aan klanten en zorgt voor professionele en maatschappelijke voldoening voor medewerkers. Het bedrijf staat onder de dagelijkse leiding van mr. Steven Vrolijk. Stuur ‘m een mailtje via steven@xyls.nl

 • mr. Steven Vrolijk, Managing Partner

  Steven is directeur, oprichter (samen met de XY Solutions Group) en partner (aandeelhouder) van XY Legal Solutions. Dagelijks houdt Steven zich bezig met de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Uitvoerend is hij deels actief bij Koa-vergunningstrajecten en ISO 27001-procedures. Steven is strategisch, pakt door en is klantgericht.

  Neem contact op
 • LLB. Cedrick Verleg, Legal Consultant

  Cedrick is manager van het XYLS-team, consultant en daarnaast ook partner. Dagelijks houdt hij zich bezig met het structureren van projecten, consultancy en HR-zaken. Met doorzettingsvermogen en een scherpe geest is Cedrick een sterke aanwinst voor zowel bedrijf als klant.

  Neem contact op
 • LLB. Fleur van Beijnhem, Legal Consultant

  Als Legal Consultant houdt Fleur zich voornamelijk bezig met contracten, voorwaarden en het privacyrecht. Fleur is analytisch sterk en zorgt zo voor inzichten waar klanten vaak nog niet aan gedacht hebben. Met haar vrolijkheid en doorzettingsvermogen is Fleur een fantastische aanwinst voor zowel bedrijf als klant.

  Neem contact op
 • Max Paul, Legal Consultant

  Max werkt als Legal Consultant bij XY Legal Solutions, waarbij hij vaak actief is op het gebied van online kansspelen. Max is drietalig en kan op deze manier klanten ondersteunen in het Nederlands, Engels en het Duits. Max is de projectleider van het Keurmerk Verantwoorde Affiliates en het UK Keurmerk (QMRA) binnen XYLS.

  Neem contact op
 • Maarten, Legal Consultant

  Maarten houdt zich veel bezig met het kansspelrecht, de AVG en daarnaast eveneens met de keurmerken die door XYLS zijn opgericht. Maarten heeft een sterk analytisch vermogen en werkt op serieuze wijze aan cases voor de klant.

  Neem contact op