Het team van XYLS

Bij XY Legal Solutions werken ervaren juridisch professionals met oog voor duurzame groei. We werken met goed opgeleide juristen met een hart voor het vak.

Het team van XY Legal Solutions

XY Legal Solutions creëert dagelijks unieke waarde voor haar stakeholders. En daar bedoelen we naast haar medewerkers en hun gezinsleden, ook klanten en leveranciers mee. De collega’s van XY Legal Solutions werken iedere dag met veel plezier en toewijding aan de missie van het bedrijf: XY Legal Solutions levert uitstekende juridische consultancy en uitvoering aan klanten en zorgt voor professionele en maatschappelijke voldoening voor medewerkers. Het bedrijf staat onder de dagelijkse leiding van mr. Steven Vrolijk. Stuur ‘m een mailtje via steven@xyls.nl

 • mr. Steven Vrolijk, Managing Partner

  Met gedrevenheid en natuurlijk ondernemersinstinct staat hij aan het roer van XY Legal Solutions. Met een flinke dosis humor ('Vrolijk'), oplossingsgerichtheid en een strategische insteek staat Steven klaar voor zijn stakeholders. Steven is sportief, gek op dieren en geniet van goede gesprekken.

  Neem contact op
 • Xander Graaf, Partner en Technical Consultant

  XY Legal Solutions is mede dankzij Xander een succesvol juridisch adviesbureau voor digitale vraagstukken. Hij zorgt namelijk voor de technische aspecten van de bedrijfsvoering. Bij ingewikkelde juridische vraagstukken is het fijn om een technisch zwaargewicht in het team te hebben. Xander heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van infrastructuren die organisaties helpen om sneller en efficiënter te groeien. Met zijn achtergrond in marketing consultancy helpt hij cliënten van XY Legal Solutions de risico’s en kansen van de digitale aspecten van de bedrijfsvoering bloot te leggen.

  Neem contact op
 • Yoram Roemersma, Partner en Business Consultant

  Yoram helpt als business consultant bij XY Legal Solutions. Zijn uitgebreide en jarenlange ervaring in het bedenken van succesvolle marketing- en bedrijfsstrategieën zorgen ervoor dat we bij XY Legal Solutions senioriteit op bedrijfskunde kunnen bieden. Het is namelijk nooit zo dat een juridisch adviestraject zich op slechts één aspect van de bedrijfsvoering isoleert. Wanneer zich een complexe bedrijfssituatie voordoet is de kans groot dat Yoram even aanschuift voor kritische vragen en scherpe inzichten. Naast business consultant bij XY Legal Solutions is Yoram managing partner bij XY Marketing Solutions. Een marketingadviesbureau voor digitale vraagstukken. XY Marketing Solutions weet de weg te vinden in de digitale economie en adviseert organisaties op strategisch niveau over digitale marketing, marketing automation en leadgeneratie.

  Neem contact op
 • LLB. Cedrick Verleg

  Cedrick houdt zich als Legal Consultant voornamelijk bezig met het aansturen van het team en heeft daarbij kennis van zowel ISO certificatie, AVG en contracten. Cedrick is zelf ook als consultant betrokken bij cases en werkt hierin nauwkeurig en met oog voor detail. Met veel enthousiasme en werklust is hij een ware aanwinst voor zowel XY Legal Solutions, als voor onze klanten en partners.

  Neem contact op
 • De rest van het XYLS Team

  Naast Steven, Xander, Yoram en Cedrick werken er verschillende juristen binnen XY Legal Solutions dagelijks mee aan onze visie. Ons gedreven team bestaat op dit moment uit 9 man!