Afdelingen bestaan alleen op papier

Organisaties waar afdelingen volledig onafhankelijk van elkaar opereren bestaan niet.

Afdelingen zijn geen eilandjes

Een verandering bij één discipline heeft vrijwel altijd organisatie breed invloed. Onze adviezen beperken zich dan ook nooit tot één discipline binnen een organisatie, maar beschrijven de impact op het functioneren van de organisatie als geheel.

XY is als groep zo georganiseerd dat bij elke adviesopdracht consultants zijn betrokken uit verschillende vakgebieden. Zo kunnen we een probleem gelijktijdig bekijken vanuit bijvoorbeeld juridisch, commercieel, financieel, bedrijfskundig én wetenschappelijk oogpunt. Een uitdaging die in eerste instantie alleen over bijvoorbeeld marketing lijkt te gaan kan zo in de volle breedte worden bekeken en geanalyseerd. Door het inzetten van één multidisciplinair team is het inschakelen van meerdere specialistische bureaus niet meer nodig.

Download het volledige manifest (PDF)

Manifest voor Verantwoord Digitaal Leiderschap

Zo doen we ons werk… of we doen het niet

Om voorop te kunnen blijven lopen en van blijvende toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten hebben wij een manifest opgesteld. Alle onderdelen van het manifest staan op onze website en zijn terug te vinden in ons werk en onze werkwijze.

Download het volledige manifest (PDF)

Over XY Legal Solutions

Wij helpen organisaties met juridische consultancy, en zijn nauw betrokken bij de implementatie en uitvoering van juridisch beleid. Voor vragen en advies over privacy, informatiebeveiliging, ISO 27001 en contractenrecht kan je bij ons terecht.

XYLS is onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Legal Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group