Pakketdeal AVG-documenten op maat

- Privacyverklaring
- Cookieverklaring
- Verwerkersovereenkomst
- Geheimhoudingsverklaring medewerkers/leveranciers
- Informatiedocument over het gebruik van de documenten

AVG-documenten op maat vanaf € 325 voor jouw onderneming

Sinds 25 mei 2018 worden organisaties geconfronteerd met de AVG wetgeving (Engelstalig bekend als de GDPR). Deze Europese wetgeving schrijft organisaties een bepaalde wijze van verwerking van persoonsgegevens voor.  Het is niet altijd even makkelijk om deze documenten zelf op te stellen. Daarom bieden wij gratis juridisch advies en stellen we de juiste juridische documenten voor je bedrijf op. Bij XY Legal Solutions leveren wij maatwerk: de juiste informatie en documenten voor jouw onderneming! 

Vraag nu jouw gratis consult aan!

    Ben je er klaar voor om professioneel te werk te gaan bij je volgende overeenkomst? Plan dan nu een gratis consult in met een van de juristen van XY Legal Solutions. Je zit nergens aan vast; eerst leggen we je uit hoe het proces werkt en vertellen we je hoe we je kunnen gaan helpen. Daarna besluit je of we aan het werk gaan samen.

    • Gratis intake met een ervaren jurist
    • 100% maatwerk, geen templates
    • Binnen 48 uur reactie
    • Controleren documenten v.a. € 95 excl. BTW per uur
    • Inclusief aanpassingsronde
    • Beschikbaar in Nederlands, Engels en Duits
    • Achteraf betalen
    • Spoedlevering mogelijk
    • Binnen twee weken alle juridische documenten (vaak)

    Wat is Algemene Verordening Persoonsgegevens?

    De Algemene Verordening Persoonsgegevens, ook wel AVG genoemd, is wetgeving dat de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) op 25 mei 2018 heeft vervangen. AVG (Engels: General Data Protection Regulation (GDPR)) verplicht organisaties transparantie te bieden over gegevensverwerking.  De AVG is gestaafd op het transparantiebeginsel: duidelijkheid naar betrokkenen over het gebruik van persoonsgegevens staat voorop. Het werken volgens de AVG is belangrijk: niet alleen wegens de risico’s op sancties, maar ook vanwege ethiek als het gaat om gegevensverwerking (lees er meer over in AVG). Net zoals het behalen van je ISO certificaat 27001, biedt ‘AVG Compliant’ zijn voordelen als een betrouwbare uitstraling en professionaliteit naar klanten. Hiermee is een AVG conforme werkwijze niet alleen ethisch juist: het is een waardevolle investering waar de betreffende van zal profiteren.

    Wat is Autoriteit Persoonsgegevens (AP)?

    De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt in Nederland toezicht op naleving van de AVG. AP is een onafhankelijke toezichthouder in Nederland die dit grondrecht bewaakt. Bescherming van persoonsrecht is namelijk een recht van iedereen en dat hoort beschermd te worden.  

    Wat zit er minimaal in ons AVG-pakket?

    Binnen het AVG-pakket leveren we 5 verschillende benodigde documenten: 

    • Privacyverklaring 
    • Cookieverklaring 
    • Verwerkersovereenkomst 
    • Geheimhoudingsverklaring medewerkers/leveranciers 
    • Informatiedocument over het gebruik van de documenten 
    Vraag jouw gratis consult aan!

    Wat doet XY Legal Solutions voor organisaties met AVG-vraagstukken?

    Wij ondersteunen organisaties volledig als het gaat om de AVG. Hierbij leveren we dienstverlening die niet enkel gericht is op het beschrijvende deel, maar ook op implementatie. Hierbij komen de volgende stappen aan bod:

    Stap 1: De 0-meting.
    Hoe staat het er op dit moment voor? Welke documenten zijn aanwezig; welke delen van de AVG zijn al dan niet correct geïmplementeerd? Wat is al bekend over de AVG en hoe wordt deze nageleefd binnen de organisatie?

    Stap 2: Analyse en planning.
    Nadat we de nodige informatie hebben van de 0-meting, kunnen we bepalen wat nodig is voor de organisatie. We plannen de werkzaamheden op een logische manier in, en bereiden toepasselijke vragen voor.

    Stap 3: De vragenlijsten en consults.
    We delen de vragenlijsten, en plannen consults in met de verantwoordelijke personen. Op basis van de ontvangen antwoorden kunnen we aan de slag met stap 4.

    Stap 4: Advisering en uitvoering.
    We adviseren over verbeterpunten, en stellen de benodigde documenten op de correcte manier op voor de organisatie. Een greep uit deze documenten:

    • De externe privacyverklaring;
    • Cookieverklaring (AVG, in samenhang met de Telecommunicatiewet 11.7A ofwel de Cookiewet);
    • Verwerkingsregisters;
    • Register voor datalekken;
    • Leidraad voor een Functionaris Gegevensbescherming indien die is ingesteld;
    • Interne privacyverklaring;
    • Verwerkersovereenkomsten;
    • Protocol voor datalekken;
    • Voorlichtingen aan medewerkers;
    • Voorlichtingen aan klanten;
    • Interne AVG checklists

    Stap 5: Implementatie en onderhoud.
    We ondersteunen bij het implementeren van de nieuwe AVG werkwijze. Vervolgens komen we na 6 maanden terug, waarbij we kijken of alles goed is gegaan. Daarna plannen we jaarlijks een afspraak in om alle zaken up to date te houden.

    Naast de juridische documenten ook een consult met een bedrijfsjurist

    Op basis van het (telefonisch) consult maken wij een kosteloze analyse van jouw situatie. Vervolgens sturen we de offerte en kun je de keuze maken om met ons de samenwerking aan te gaan. Daarna volgt een 1-op-1 gesprek met één van onze bedrijfsjuristen en zullen er vragen worden gesteld over jouw onderneming. Daarbij krijg je een heldere uitleg wat er in de juridische documenten staat, zodat jij precies weet waar je aan toe bent 

    Vanaf 95 per uur laat je jouw juridische documenten controleren door een van onze bedrijfsjuristen. Daarnaast bieden we ook een consult aan. Wil je hier meer informatie over?

    Vraag jouw gratis consult aan!

    Waarom heb ik deze documenten nodig?

    Deze documenten heb je als organisatie nodig om transparant te zijn richting je klanten en de bezoekers op je website. Daarnaast bieden deze documenten een stukje professionaliteit die voldoet aan de wettelijke verplichting. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) kan namelijk boetes opleggen bij overtredingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet van de AVG. 

    Voor elke situatie een pakket op maat

    Alles-in-1-juridisch-pakket

    Vanaf € 595,-

    Algemene voorwaarden
    Disclaimer
    Privacyverklaring
    Cookieverklaring
    Verwerkersovereenkomst
    Geheimhoudingsverklaring
    Informatiedocument

    Meer informatie

    AVG-pakket

    Vanaf € 325,-

    Privacyverklaring
    Cookieverklaring
    Verwerkersovereenkomst
    Geheimhoudingsverklaring
    Informatiedocument

    Meer informatie

    Algemene voorwaarden

    Vanaf € 365,-

    Algemene Voorwaarden
    Krijg de disclaimer cadeau!

    Meer informatie

    Krijg vandaag nog vrijblijvend juridisch advies voor jouw onderneming!

    • Of je nu een beginnende ondernemer bent of jouw bedrijf al 5 jaar bestaat. Iedere organisatie wil en moet juridisch ingedekt zijn. Daarom bieden wij een gratis consult met één van onze bedrijfsjuristen. Daarnaast leveren wij altijd juridische documenten aan die op jouw onderneming en branche van toepassing zijn.

    Onze werkwijze

      Stap 1: Laat je gegevens achter in ons contactformulier; 

      Stap 2: Wij nemen contact met je op en bespreken wat je nodig hebt; 

      Stap 3: Offerte wordt opgesteld, na akkoord gaan we aan de slag; 

      Stap 4: Consult met een jurist om alle ins en outs van jouw bedrijf te kennen; 

      Stap 5: De juridische documenten worden door ons op maat opgesteld; 

      Stap 6: Je ontvangt de documenten en kan wijzigingen terugkoppelen; 

      Stap 7: Ontvang de documenten op maat in Word en PDF in je eigen huisstijl! 

      • Albertronic B.V.

        “Wij hebben voor ons bedrijf door XY Legal Solutions een aantal documenten op laten stellen. Allereerst een zeer prettig gesprek gehad over de ins en outs van ons bedrijf, zodat de Algemene voorwaarden en de AVG verklaring specifiek voor ons werden opgesteld. Bij de implementatie van de documenten zijn wij prima geadviseerd. Al met al absoluut een positieve ervaring en mochten we in de toekomt nog goed juridisch advies nodig hebben, weten wij bij wie we moeten zijn.”

      • OneTime

        “We hebben bij OneTime gekozen om onze privacyverklaring, algemene voorwaarden alsmede disclaimer te laten opstellen/updaten door XY Legal Solutions. De werkwijze en communicatie zijn ons zeer goed bevallen en in de toekomst zullen we ook andere benodigde zaken laten regelen door XY Legal Solutions. Keep up the good work!”

        Affiliate met Forum OneTime B.V.: Algemene Voorwaarden & AVG en andere werkzaamheden
      • Hunebouw

        “Aan XY Legal Solutions hebben wij gevraagd of zij voor ons bedrijf de benodigde AVG documenten konden opstellen. Er werd snel gereageerd op onze vraag en na een prettig gesprek en het verstrekken van de benodigde informatie van onze kant, waren de documenten snel klaar inclusief advies over een correcte implementatie. Al met al een positieve ervaring.”

        HuneBouw B.V. (meer dan 200 jaar actief in de bouw): AVG-beleid en implementatie
      • Air Dice

        “Air Dice is a specialist supplier of unique online gambling games. We are rapidly expanding to new jurisdictions. In this world of rapidly evolving (contractual) compliance, as well as our need to obtain ISO 27001 certification, we needed a legal partner who would get to know our business, so that we could treat them just the same as an in-house legal team. With XY Legal Solutions, we were able to reach a low threshold quick response working model to suit our needs.”

        Air Dice: AVG-beleid en ISO Certificatie (27001) voor verschillende takken binnen de EU
      • Merin

        “XY Legal Solutions heeft ons zeer goed geholpen bij het optimaliseren van AVG-beleid voor onze bedrijven. Het XYLS-team is erg proactief, handelt snel en neemt graag werk uit handen. Wij zouden dit gespecialiseerde adviesbedrijf zeker aanraden!”

        Merin & Smart Office: AVG Beleid voor een grote vastgoedpartij