Contact

Voel je vrij om contact met ons op te nemen! We kijken uit naar jouw verhaal, en helpen jouw onderneming graag aan helder juridisch advies.

Wees welkom

Je kunt ons bereiken op verschillende manieren. We houden kantoor in het YinYang gebouw in Utrecht, precies aan de afrit A27. Het adres is Euclideslaan 1, 3584 BL Utrecht. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon bellen, mailen of gebruik onderstaand contactformulier:

Bel direct!

Neem contact met ons op

  Zijn jullie klaar voor een daadkrachtige en heldere juridische partner? Neem dan contact op met XY Legal Solutions en merk hoe fijn het is om samen te werken met een serieuze en goede juridische partner. Bel 030 – 227 03 86 of gebruik dit formulier.

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Binnen 1 werkdag een reactie
  • Daadkrachtig juridisch advies

  Over XY Legal Solutions

  Wij helpen organisaties met juridische consultancy, en zijn nauw betrokken bij de implementatie en uitvoering van juridisch beleid. Voor vragen en advies over privacy, informatiebeveiliging, ISO 27001 en contractenrecht kan je bij ons terecht.

  XYLS is onderdeel van XY Solutions Group

  XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Legal Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

  Meer over XY Solutions Group