HuneBouw B.V.: AVG-beleid en implementatie

HuneBouw B.V. is een bouwbedrijf uit het noorden van ons land (gevestigd in Hoogeveen), dat al meer dan 200 jaar bestaat. HuneBouw is een gevestigde naam, welke geassocieerd wordt met kwalitatieve bouwprojecten voor zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren. En juist omdat HuneBouw veel werkt met particulieren, wilden zij het AVG-beleid perfect op orde hebben. Transparantie staat bij HuneBouw hoog in het vaandel. Wij hebben HuneBouw geadviseerd bij AVG implementatie, en eveneens de uitvoering verzorgd. HuneBouw was tevreden met onze dienstverlening:

 

“Aan XY Legal Solutions hebben wij gevraagd of zij voor ons bedrijf de benodigde AVG documenten konden opstellen. Er werd snel gereageerd op onze vraag en na een prettig gesprek en het verstrekken van de benodigde informatie van onze kant, waren de documenten snel klaar inclusief advies over een correcte implementatie. Al met al een positieve ervaring.”

Juridische ondersteuning nodig?

[contact-form-7 id="2033" title="Contactformulier - Cases"]

Vragen over het implementeren van de AVG en/of het opstellen van benodigde privacy-documenten? Aarzel dan niet om een oriënterend gesprek in te plannen zodat we je goed op weg kunnen helpen. Bel bijvoorbeeld naar 030 – 227 03 86 of vul ons contactformulier in.

  • Vrijblijvend intakegesprek;
  • Binnen 1 werkdag een reactie;
  • Daadkrachtig juridisch advies;
  • Documenten aangepast aan jouw situatie.