Advisering door XY Legal Solutions

Veel organisaties krijgen te maken met juridische twijfel. Kloppen contracten? Is de werkwijze AVG proof? Hoe kan het beste gehandeld worden in een bepaalde juridische situatie?

Bij XY Legal Solutions nemen we deze juridische twijfel graag bij je weg. Wij geven dan uitleg die specifiek betrekking heeft op de gekozen juridische situatie (en meer, als wij iets signaleren). Wij schieten gaten in de huidige situatie, en adviseren over verbeteringen. Met dit advies op maat, kan de organisatie vervolgens zelf aan de slag.

In gesprek met een van onze juridische adviseurs? Neem dan contact met ons op!

“Wij hebben voor ons bedrijf door XY Legal Solutions een aantal documenten op laten stellen. Allereerst een zeer prettig gesprek gehad over de ins en outs van ons bedrijf, zodat de Algemene voorwaarden en de AVG verklaring specifiek voor ons werden opgesteld. Ook de vertalingen werden professioneel opgesteld. Bij de implementatie van de documenten zijn wij prima geadviseerd. Al met al absoluut een positieve ervaring en mochten we in de toekomt nog goed juridisch advies nodig hebben, weten wij bij wie we moeten zijn.”

– Albertronic BV

Onze klanten