De Geurtsen Groep: AVG-Beleid Centraliseren

Machinefabriek Geurtsen is een moderne machinefabriek in Deventer voor machinebouw op maat. Het heeft een eigen engineerafdeling, een modern, grotendeels computergestuurd machinepark en een dienst voor service & onderhoud. Het werd in 1926 opgericht als haardensmederij/constructiewerkplaats. Vanuit Machinefabriek Geurtsen is uiteindelijk de Geurtsen Groep ontstaan (lees hier meer over deze groepsstrategie). Patrick Geurtsen staat aan het roer van de Geurtsen Groep: de drijvende kracht achter deze groepsstrategie. Met een ‘Buy and Build strategie’ zijn er de afgelopen jaren verschillende overnames verricht. Op dit moment maken de volgende organisaties onderdeel uit van de Geurtsen Groep (300 vakbekwame medewerkers in totaal, los van uitzendkrachten en zzp’ers):

Binnen de bovenstaand beschreven bedrijven, werd los van elkaar gewerkt op het gebied van bescherming van persoonsgegevens (op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG). Waar de Geurtsen Groep steeds verder en verder bezig was met centralisatie, werd bij ons de vraag neergelegd te zorgen dat ook de AVG-werkwijze zou gaan passen binnen deze visie. Naar tevredenheid hebben wij gezorgd voor centralisering van het bestaande AVG-beleid binnen de verschillende organisaties. Door middel van verschillende consults met verantwoordelijke personen binnen deze bedrijven, zijn we uiteindelijk tot sluitende documentatie en implementatie gekomen.

Juridische ondersteuning nodig?

    Ga je aan de slag met een (grootschalig) AVG-project (of andersoortig project met betrekking tot gegevensbescherming)? Aarzel dan niet om een oriënterend gesprek in te plannen zodat we je goed op weg kunnen helpen. Bel bijvoorbeeld naar 030 – 227 03 86 of vul ons contactformulier in.

    • Vrijblijvend intakegesprek;
    • Binnen 1 werkdag een reactie;
    • Daadkrachtig juridisch advies;
    • Documenten aangepast aan jouw situatie.