Voor wie werken we bij XY Legal Solutions?

Bij XY Legal Solutions geloven we in kwaliteit door focus. Om die reden werken wij vooral met de volgende soorten organisaties. Klik op de kop om meer te weten te komen over jouw voorkeur.

Ondernemers
Ben je ondernemer? Dan kunnen we je bij XY Legal Solutions ondersteunen met de juridische aspecten van jouw organisatie. Denk aan juridische documenten en advies.

Online marketingbureaus en webdevelopers
Bij XY Legal Solutions werken wij nauw samen met XY Marketing Solutions. Hierdoor kunnen wij onder andere nauwkeurig adviseren over de juridische aspecten van bepaalde (online) tools en meer. Ook hebben wij een samenwerkingsvorm met marketingbureaus en webdevelopers die nuttig is voor alle partijen.

Affiliate marketeers
Wij werken regelmatig samen met affiliate marketeers. Met een aantal juridische stappen, zorgen wij ervoor dat je serieus wordt genomen door grote partijen. Hiermee zijn lucratieve deals beter te sluiten.

Online kansspelbedrijven
Online kansspelen worden binnenkort gelegaliseerd in Nederland. Benieuwd waar je aan moet voldoen om mee te kunnen draaien in deze nieuwe markt? Wij helpen je op weg.

Stichtingen en verenigingen
Bij XY Legal Solutions ondersteunen we (het bestuur van) bestaande verenigingen en stichtingen. Ook adviseren wij bij de oprichting.

Vragen? Kom in contact met XY Legal Solutions

Entrepreneur - XYMS marketing Utrecht

“Wij hebben voor ons bedrijf door XY Legal Solutions een aantal documenten op laten stellen. Allereerst een zeer prettig gesprek gehad over de ins en outs van ons bedrijf, zodat de Algemene voorwaarden en de AVG verklaring specifiek voor ons werden opgesteld. Ook de vertalingen werden professioneel opgesteld. Bij de implementatie van de documenten zijn wij prima geadviseerd. Al met al absoluut een positieve ervaring en mochten we in de toekomt nog goed juridisch advies nodig hebben, weten wij bij wie we moeten zijn.”

– Albertronic BV