RED Online Marketing: AVG Beleid en Algemene Voorwaarden

Online marketing is een groot onderdeel van XY Legal Solutions. Niet op de laatste plaats door onze nauwe samenwerking met groepsgenoot XY Marketing Solutions. Ook werken we regelmatig voor online marketing bureaus (waarmee we goed bekend zijn met de juridische aspecten van deze branche) en hebben we ook partnerships met online marketingbureaus, waaronder met RED Online Marketing (een pagina op de website van RED Online Marketing over deze partnership).

 

RED Online Marketing B.V. (RED) is hét marketingbureau voor de reis- en recreatiewereld in Nederland, België en Duitsland (en meer). RED werkt o.a. voor OTA’s, reisbureau’s, vakantieparken, attractieparken, musea, campings, hotels en vakantie makelaars. En dit doen ze goed: in 2019 stonden ze zelfs op de eerste plek van de Emerce top 100. In 2020 een mooie tweede plek. Een mooie partner/klant om te hebben dus!

RED kwam bij ons voor het opstellen en optimaliseren van AVG beleid, en het opstellen van Algemene Voorwaarden. Door middel van vooronderzoek, consults, analyses en implementatiewerk; hebben we deze zaken netjes geregeld voor RED.

Juridische hulp nodig?

    Ook vragen over dergelijke juridische zaken? Neem dan contact met ons op! Bel bijvoorbeeld naar 030 – 227 03 86 of vul ons contactformulier in.

    • Vrijblijvend intakegesprek;
    • Binnen 1 werkdag een reactie;
    • Daadkrachtig juridisch advies;
    • Documenten aangepast aan jouw situatie.