Merin & Smart Office: AVG Beleid voor vastgoedpartij

Bij XY Legal Solutions helpen we organisaties met juridische documentatie, geven we juridisch advies en ondersteunen we bij implementatie. Merin, een organisatie die voor ruim 800 bedrijven in heel Nederland kantoorruimten faciliteert, is een van de organisaties waar wij werkzaamheden voor verrichten. Zo ook hebben we Merin geholpen met vragen over Algemene Verordening Gegevensbescherming, en hoe zij dit zo efficiënt mogelijk zouden kunnen inrichten. Hierbij hebben we ons ook bezig gehouden met het Smart Office concept.

Dit was voor ons een mooie case waarin wij nauw hebben samengewerkt met (juridische) medewerkers van Merin en van advocatenkantoor Loyens & Loeff. Door middel van consultaties, onderzoek en analyses zijn we uiteindelijk gekomen tot sterke resultaten voor onze klant. Merin was zeer tevreden met deze case, en heeft een mooie recensie achtergelaten:

“XY Legal Solutions heeft ons zeer goed geholpen bij het optimaliseren van AVG-beleid voor onze bedrijven. Het XYLS-team is erg proactief, handelt snel en neemt graag werk uit handen. Wij zouden dit gespecialiseerde adviesbedrijf zeker aanraden!”

Juridische hulp nodig?

    Ga je aan de slag met een (grootschalig) AVG project (of andersoortig project met betrekking tot gegevensbescherming)? Aarzel dan niet om een oriënterend gesprek in te plannen zodat we je goed op weg kunnen helpen. Bel bijvoorbeeld naar 030 – 227 03 86 of vul ons contactformulier in.

    • Vrijblijvend intakegesprek;
    • Binnen 1 werkdag een reactie;
    • Daadkrachtig juridisch advies;
    • Documenten aangepast aan jouw situatie.