Compliance ondersteuning voor tombola

https://www.tombola.nl/

XY Legal Solutions (XYLS) adviseert al jaren verschillende bedrijven binnen de online kansspelsector. Met expertise op het gebied van de Nederlandse online kansspelmarkt, privacywetgeving, contractenrecht en informatiebeveiliging is het voor XY Legal Solutions mogelijk om kansspelbedrijven op verschillende fronten te ondersteunen. Zo ook adviseert XYLS tombola.

Deze populaire aanbieder van bingospellen ontving als een van de eerste tien bedrijven een vergunning voor de Nederlandse online kansspelmarkt. Het internationale bedrijf valt onder Flutter Entertainment, waaronder ook de volgende bekende bedrijven vallen:

  • PokerStars;
  • Paddy Power;
  • Betfair;
  • Foxbet.

 

XYLS adviseert tombola op verschillende facetten en werkt volgens een laagdrempelige structuur. Tombola kan te allen tijde, iedere dag van de week, in gesprek gaan met onze legal consultants. Dit past binnen onze werkwijze met de compliance overeenkomst kansspelen. Wij zijn ontzettend blij met tombola als klant en kregen daarnaast ook een zeer positieve recensie van ze:

 

“Sinds de lancering van tombola in Nederland, nu ruim een jaar geleden, werken we samen met XY Legal Solutions (XYLS). In eerste instantie vonden we elkaar in het kader van het door XYLS gelanceerde KVA-keurmerk voor affiliates. Later zijn we ook gebruik gaan maken van de consultancydiensten.

XYLS bestaat uit een jong, dynamisch team met veel expertise en ervaring in de kansspelmarkt. We kunnen altijd rekenen op een professionele en adviserende aanpak waardoor wij snel kunnen schakelen. Tombola is zeer blij met de samenwerking en wil die in de toekomst verder uitbreiden. XY Legal Solutions maakt ons team sterker, verantwoordelijker en geeft vertrouwen in veel van onze beslissingen.”

 

Juridische hulp nodig?

[contact-form-7 id="2033" title="Contactformulier - Cases"]

Vanzelfsprekend blijven wij tombola ondersteunen. Meer weten over een gelijksoortige mogelijkheid tot samenwerking met XYLS?

Bel bijvoorbeeld naar 030 – 227 03 86 of vul ons contactformulier in.

  • Vrijbijvend intakegesprek;
  • Binnen 1 werkdag een reactie;
  • Daadkrachtig juridisch advies;
  • Documenten aangepast aan jouw situatie.