Wij helpen u bij het opstellen van uw juridische documenten: Snel, Professioneel en Betaalbaar!

Over XYLS


Over XY Legal Solutions

 

Ondernemers krijgen tegenwoordig steeds vaker te maken met juridische plichten en problemen.

Zo worden ondernemers sinds mei 2018 geconfronteerd met AVG verplichtingen. Zij dienen zich te conformeren aan wettelijke eisen om hoge boetes te voorkomen. Ook ontstaan er met regelmaat juridische conflicten waarbij algemene voorwaarden van essentieel belang kunnen zijn.

De meeste ondernemers kennen het belang van dergelijke juridische documenten. Maar waar te beginnen? Dit is waar XY Legal Solutions uitkomst biedt. Gecertificeerde XYLS juristen stellen juridische documenten op die perfect aansluiten op de ondernemer en diens bedrijf. De focus ligt hierbij op kwaliteit. Dit merkt u als ondernemer dus ook terug in de documenten. Deze documenten zijn juridisch up to date en daarnaast betaalbaar. Een goede combinatie, toch?

Naast het opstellen van documenten levert XY Legal Solutions juridisch advies op maat. Juridisch advies is mogelijk voor ondernemers en particulieren. Hierbij wordt altijd gestreefd naar een passende oplossing.

 

Hoe is XY Legal Solutions ontstaan?

 

XY Legal Solutions is opgericht door Steven Vrolijk (Meester in de rechten), in samenwerking met Xander Graaf en Yoram Roemersma (van de overkoepelende organisatie XY Solutions Group B.V.): echte ras ondernemers. Na eerdere samenwerking is het Steven opgevallen dat er ontzettend veel juridische zaken zijn waar ondernemers tegenaan lopen. Niet betalende debiteuren, fouten in contracten en onvolledige juridische documenten. Na meerdere ondernemers succesvol bijgestaan te hebben met dergelijke problemen, is besloten XY Legal Solutions op te richten.

Het doel van XY Legal Solutions

 Bij XYLS is het belangrijk dat u als klant tevreden bent en goed geholpen wordt. Bij XYLS is het eveneens meer dan duidelijk hoe juridische problemen kunnen vreten aan een ondernemer. Dat betekent dat iedere zaak met oprechte betrokkenheid behandeld worden. Wij zorgen ervoor dat u niet langer wakker ligt van uw juridische probleem. Daarnaast zorgen wij dat u perfecte juridische documenten op uw website krijgt: ook dit kan bijdragen aan gemoedsrust van de ondernemer.

Samengevat helpt XYLS u dus zonder zorgen te kunnen ondernemen: uw juridische zaken lossen wij graag voor u op! Interesse? Neem dan contact met ons op, of bestel direct uw juridische documenten.